top of page
IMG_2555_edited.jpg

De Medicinale Zoutcabine

Stichting Gezond Ontspannen heeft een aparte unit ter beschikking welke is voorzien van een 1-2 persoons Zouttherapie Cabine

Zout is een essentieel ingrediënt in het leven en wordt al eeuwenlang gebruikt voor diverse therapeutische en medicinale toepassingen. Veel mensen ervaren na een paar dagen aan zee een veel beter gezonder gevoel en het ademen gaat veel gemakkelijker. In de moderne samenleving is dankzij technologische innovaties een ander aspect van zouttherapie ontstaan. Hierbij wordt het belangrijkste voordeel van de kwaliteit van het zout voor de gezondheid bereikt door het vocht te absorberen.

 

Door middel van een halogenerator wordt er zout in de zoutcabine geblazen. Op deze manier ontstaat een klimaat dat vergelijkbaar is met die van een zoutgrot/zoutmijn/aan zee. Dit klimaat heeft een sterk natuurlijk effect dat de gezondheid verbetert. Zouttherapie of ook wel Halotherapie genoemd helpt om meerdere nadelen tegen te gaan die het ademhalingssysteem kunnen belemmeren.

Door de zouttherapie/halotherapie verbetert de conditie bij de meeste patiënten en verminderd of verdwijnt de benauwdheid, kortademigheid, stress, slijm in keel en/of longen, aanhoudende hoest, huidklachten zoals o.a. eczeem, psoriasis etc.

Een behandeling in onze zouttherapie cabine ondergaat u met kleding aan, het zout doet na het inademen ervan zijn natuurlijke werking van binnenuit uw lichaam. Tijdens de behandeling kunt u relaxen onder het genot van een boek of tijdschrift.

Prijs

  • per persoon €15,00

  • per twee personen €25,00

  • Vijfde behandeling gratis

Elke sessie duurt 40 minuten.

Zoutcabine

Zout is een essentieel ingrediënt in het leven en wordt al eeuwenlang gebruikt voor diverse therapeutische en medicinale toepassingen.

Reserveren?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

Bedankt voor het invullen. U hoort spoedig van ons.

bottom of page