top of page
SGO-Nederweert-12.jpg

Sauna Unit

Mensen met spierpijn, gewrichtspijn, artrose hebben veel baat bij de infrarood therapie. Ook voor mensen met huidproblemen zoals bijv. psoriasis, eczeem, acne, etc. heeft de infrarood straling een positieve werking en zullen dan ook vermindering ervaren van klachten.

Traditionele Sauna & Infrarood Sauna

Stichting Gezond Ontspannen beschikt over een luxe sauna-unit voorzien van een traditionele sauna (medisch) waar je indien gewenst met meerdere personen tegelijk in kan en een luxe 1-2 persoons infrarood sauna met enkele speciale mogelijkheden zoals o.a. een in hoogte verstelbare zitbank, verstelbare infrarood-stralers en extra brede toegangsdeur.

Tevens is deze sauna-unit voorzien van een separate douche.

De traditionele sauna is voorzien van lig-/zitbanken en een traditionele kachel met zoutwand.

De infrarood sauna is voorzien van diverse infraroodstralers welke zorgen voor de directe straling welke diep in uw lichaam treedt wat zorgt voor positieve invloeden op o.a. pijnbestrijding. Dus voor uw gezondheid en welzijn kan het u verlichten van de nodige klachten.

Prijs

Gehele sauna-unit

 

  • Per afspraak: €25,- per persoon.​

 

Opmerking: privacy staat hoog in het vaandel bij ons. Dit betekent dat wanneer u de sauna heeft gereserveerd, andere personen geen toegang hebben.

Reserveren?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

Bedankt voor het invullen. U hoort spoedig van ons.

sauna.jpg
bottom of page