top of page

SAUNA-UNIT

Mensen met spierpijn, gewrichtspijn, artrose hebben veel baat bij de infrarood therapie. Ook voor mensen met huidproblemen zoals bijv. psoriasis, eczeem, acne, etc. heeft de infrarood straling een positieve werking en zullen dan ook vermindering ervaren van klachten.

LUXE SAUNA-UNIT

SGO-nederweert beschikt over een luxe sauna-unit voorzien van een 1-6 persoons traditionele sauna en een luxe 1-2 persoons infrarood sauna met enkele speciale mogelijkheden zoals o.a. een in hoogte verstelbare zitbank, verstelbare infrarood-stralers en extra brede toegangsdeur. Tevens is deze sauna-unit voorzien van een separate douche en een ruime zithoek.  U kunt deze unit gebruiken met meerdere personen, maar deze is ook individueel te reserveren zodat u over volledige privacy beschikt.  Ook omkleden kan in de sauna-unit ivm de gewenste privacy.  

De traditionele sauna is voorzien van lig-/zitbanken en een traditionele kachel met zoutwand. De infrarood sauna is voorzien van diverse infraroodstralers welke zorgen voor de directe straling welke diep in uw lichaam treedt wat zorgt voor positieve invloeden op o.a. pijnbestrijding. Mensen met spierpijn, gewrichtspijn, artrose hebben veel baat bij de infrarood therapie. Ook voor mensen met huidproblemen zoals bijv. psoriasis, eczeem, acne, etc. heeft de infrarood straling een positieve werking en zullen dan ook vermindering ervaren van klachten.

Prijs

Gehele sauna-unit

- Per afspraak: €20,- per persoon.

Opmerking: privacy staat hoog in het vaandel bij ons. Dit betekent dat wanneer u de sauna heeft gereserveerd, andere personen geen toegang hebben.

bottom of page