top of page
bekir-donmez-335320-unsplash.jpg

WELKOM

Stichting Gezondheid & Ontspanning, oftewel SGO Nederweert,  staat voor Gezondheid en Ontspanning. De therapieën binnen ons centrum staan ten dienste van jou. Of je nu jong of oud bent, beperkingen kent of niet, pijnklachten ervaart of fit bent, door een veelvoud aan diensten kunnen we in een ontspannen sfeer samen werken aan je gezondheid.Dat is waar ons team van behandelaars en therapeuten voor staat.

SGO Nederweert dankt haar ontstaan aan het initiatief van bestuurders Ronald en Theo. Bij de start in februari 2018 lag de drijfveer voor het ondernemen bij het muziektherapie-waterbed. De achterliggende gedachte was en is om mensen met een beperking te helpen. De geestelijke vader van deze bijzondere therapie is Math Hansen.

 

Math werkte veertig jaar met gehandicapten bij St. Joseph/Daelzicht in Heel en is de uitvinder van het muziektherapie-waterbed. Als muziektherapeut had hij begin jaren tachtig het idee om muziek te combineren met een waterbed. Als geen ander merkte hij het ontspannende en heilzame effect ervan op. Hij paste het met succes toe bij zijn door spasmen geteisterde patiënten. Later is zijn idee verder ontwikkeld en wordt het momenteel veel breder ingezet.

 

Helaas is Math op 4 oktober 2018 overleden. Binnen onze stichting had hij een bijzondere positie.

TEAM

theo.jpg

Theo Sieben

Mede-oprichter SGO Nederweert

Therapeut Muziektherapie-waterbed en Zouttherapie

Pasfoto Ronald 2022.jpg

Ronald Vandewal

Mede-oprichter SGO Nederweert

annemie.jpg

Annemie Kessels-Sieben

Therapeut Muziektherapie-waterbed

a50946ba-bf5b-4264-823e-4eb77783baba.JPG

An San

Spiritueel medewerkster

Math Hansen.JPG

Math Hansen

Uitvinder/grondlegger van het Muziektherapie-waterbed

bottom of page